محوطه سازی پاسیو

پاسیو ها در اکثر ساختمان ها دارای استفاده مشاع داشته و البته قابلیت تبدیل شدن به فضایی سرسبز و مرطوب را دارند. از نقطه نظر معماری، عایق بندی کامل کف و بدنه پاسیو از الزامات کار می باشد. استفاده از آب نما، گل و گیاه به زیبایی های پاسیو می افزاید. در صورت امکان بکاربردن المان های سنگی، چوبی در کنار هر مصنوعی در معماری داخلی پاسیوها، ضمن ایجاد حس بصری بهتر از نظر شنیداری (صدای آب) حس آرامش القا خواهد کرد.

نورپردازی خاص فضای معماری پاسیو نقش مهمی در بالا بردن کیفیت معماری، دکوراسیون و زیبایی پاسیو ها خواهند داشت. بکار بردن مصالح خاص که قابلیت تحمل رطوبت همیشگی داشته و همچنین در برابر ایجاد لک و رسوب روی کف و بدنه مقاوم باشند، از الزامات انتخاب نوع سنگ، کاشی، سرامیک و یا ... برای این نوع فضاها می باشد. چیدمان معماری پاسیوها باید قابلیت دسترسی آسان به همه نقاط را میسر سازد تا در جهت رسیدگی و مخصوصاً نظافت کل فضا مشکلی نباشد.

همگی در ذهن پاسیوهای غبار گرفته که نظافت نشده اند و از عنصر زیبایی تهی شده اند، را داریم و اصلاً دوست نداریم پاسیوی محل سکونت ما به چنان سرنوشتی مبتلا شود. از بکار بردن پنجره های تمام قد به سمت پاسیو ها بویژه در طبقه همکف ( هم تراز با پاسیو) اکیداً خودداری می گردد و حتماً تا ارتفاع پنجاه سانتی متر بایستی از مصالح ویژه پاسیو ها استفاده گردد تا رطوبت و ... روی شیشه های پنجره اثر نامطلوب نگذارند.

در پاسیو های مسقف که تابش مستقیم نور آفتاب ندارند می توان محوطه سازی مناسبی از گل و گیاه مصنوعی بکار برد تا از جلوه سرسبزی پاسیو کاسته نشود و البته با طراحی و اجرای آبنما و حتی هر مصنوعی، می توان فضای طبیعی تری ایجاد کرد. پاسیوهای رو باز که با محیط خارج مرتبط هستند نیز قابلیت تبدیل به گلخانه ای زیبا در کنار المانهای معماری هستند و طبیعتاً از طراوت و جلوه بیشتری برخوردار هستند.

گروه مهندسین جرس سازه با برخورداری از متخصصان امر، توانایی طراحی و اجرای هر گونه پاسیو متناسب با سلیقه و هزینه کارفرمایان عزیز و البته هماهنگ با محیط و سایر بخش های ساختمان را دارد.

نظرات
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :